Početna » Pregled funkcionalnosti za preduzetnika
Pregled funkcionalnosti za preduzetnika

TražiMajstora je kompletno marketinško rešenje za sve vrste preduzetnika.

Sa našim web alatom, moći ćete da se povežete sa potencijalnim klijentima brže nego ikad. Takođe, imaćete neograničen pristup našoj bazi postavljenih poslova.

Registrujte se odmah..

Instant obaveštavanje o poslovima

Instant obaveštavanje o poslovima

Kada se postavi posao koji pripada nekoj od kategorija za koje ste se prijavili, poslaćemo Vam e-mail (uskoro će biti dostupna i funkcionalnost slanja SMS-a na izabrani broj). Ovo praktično znači da nećete morati stalno da pratite poslove na sajtu, već Vam stiže obaveštenje o novim poslovima.

Prezentacija preduzeća

Prezentacija preduzeća

Na stranici profila imate mogućnost da postavite svoj logo, opis delatnosti kao i fotografije projekata koje ste uspešno uradili. Kupci mogu lako da pregledaju Vaš profil, usluge koje pružate, načine plaćanja koje prihvatate itd. Kupci takođe mogu direktno da Vam pošalju e-mail preko ove stranice.

Provereni poslovi

Provereni poslovi

Svi poslovi koji se postavljaju su provereni od strane naših operatera. Poslovi nisu aktivirani dok ne budu provereni. Tek nakon toga Vam šaljemo e-mail (uskoro i mogućnost slanja SMS-a).

Foto galerija

Foto galerija

Nudimo Vam mogućnost postavljanja neograničenog broja fotografija na Vašem profilu, kako biste mogli da predstavite svoj rad na adekvatan način. Kupci vole da vide primer urađenih poslova, pre nego prihvate Vašu ponudu.

I to nije sve! Uvek pokušavamo da unapredimo naše alate kako bismo olakšali korišćenje našeg servisa.

Spremni za akciju? Registrujte se sada.

Postavite Vaš posao ili projekat

Postavljanje posla je brzo i lako. Na samo jednom formularu, prikupljamo sve informacije koje su potrebne preduzetnicima kako bi poslali ponudu. Počnite odmah!
Email:office@trazimajstora.rs

Dodajte fotografije i video

Predstavite svoj projekat dodajući slike i video zapise. Dodajući više detalja, preduzetnici mogu preciznije da definišu svoje ponude.

Dobijanje ponude od preduzetnika

Nakon postavljanja posla, preduzetnici će pregledati posao i postavljati pitanja i ponude. Ovo znači da će Vaše kontakt informacije ostati sakrivene, a sva komunikacija se odvija preko ovog sajta.

Vrh strane