Početna » Preduzetnici
Majstori

AS COM - Magurka bb, Bosilegrad

Izrada kompjuterskih programa, izrada web sajtova, internet marketing, umrežavanje računara, održavanje računarskih sistema, kompjuterska obuka, pružanje saveta...

Lokacije: Bosilegrad
Kategorije: Internet i web dizajn, Servis računara

Igor Đikić - Jelenov žleb 16/1, Beograd

Sve vrste demit fasada, keramika, moleraj. Višegodišnje iskustvo, povoljne cene i kvalitet zagarantovan. Brza usluga.

Lokacije:
Kategorije:

t3 d.o.o. - Vojvode Stepe 107, Beograd

Ko smo? Dozvolite da se predstavimo, mi smo T3 - Tehnologije trećeg milenijuma d.o.o. Predstavljamo firmu, nastalu sa osnovnom idejom da popuni prazninu na našem tržištu kada je reč o kompletnim rešenjima i uslugama u oblasti visokih informacionih i komunikacionih tehnologija. Čemu težimo? Naš cilj je da postanemo pouzdan i prepoznatljiv partner u pružanju usluga i rešenja krajnjem korisniku u domenu sofisticiranih informacionih i telekomunikacionih tehnologija na tržištu Srbije i u okruženju. Čime se bavimo? Prvenstveno, T3 je orjentisan ka pružanju kompletne tehničke podrške krajnjem korisniku kroz projektovanje, realizaciju i održavanje Informacionih i telekomunikacionih sistema. Zašto baš T3? Mi smo jedan uigran, stručan i profesionalan tim koga sačinjavaju inženjeri sa sertifikatima i bogatim iskustvom u sistem integraciji. Naši aduti su visoko tehničko obrazovanje, kreativnost, upornost i spremnost da u svakom trenutku pažljivo saslušamo korisnika, sagledamo njegov problem i pružimo mu optimalno rešenje ili savet. Suština našeg posla nije prodaja računara i drugog hardvera, već pronalaženje najefikasnijeg načina za rešavanje problema.

Lokacije: Beograd, Niš
Kategorije: Internet i web dizajn, Projektovanje i dizajn, Servis računara

R&A TEAM, Radnja za popravku računara i periferne opreme - Topola

R&A Team je firma koja se bavi servisom desktop, laptop, netbook, tablet računara, štampača, reciklažom tonera, umrežavanjem računara, implementacija i podešavanje različitih mrežnih uređaja (Tp Link, Cisco, MikroTik), usluge održavanja IT opreme (Pravna lica), izradom web sajtova, programa po želji. Dajemo garanciju na sav naš rad, svi naši klijenti imaju besplatnu telefonsku ili online podršku.

Lokacije: Aranđelovac, Kragujevac, Mladenovac, Rača
Kategorije: Servis računara

  • Pretraga:

    Ključna reč:
    Kategorija:
    Grad:

Postavite Vaš posao ili projekat

Postavljanje posla je brzo i lako. Na samo jednom formularu, prikupljamo sve informacije koje su potrebne preduzetnicima kako bi poslali ponudu. Počnite odmah!
Email:office@trazimajstora.rs

Dodajte fotografije i video

Predstavite svoj projekat dodajući slike i video zapise. Dodajući više detalja, preduzetnici mogu preciznije da definišu svoje ponude.

Dobijanje ponude od preduzetnika

Nakon postavljanja posla, preduzetnici će pregledati posao i postavljati pitanja i ponude. Ovo znači da će Vaše kontakt informacije ostati sakrivene, a sva komunikacija se odvija preko ovog sajta.

Vrh strane